DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA HALK OZANI

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA HALK OZANI " AŞIK SÜPHANİ " OKULUMUZA GELDİ

75. Yıl Anaokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk kültürüne yönelik ögelerin çocuklara tanıtımını yapmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz Bayburt Yöresel Tanıtım Programı için ilimizin değerli halk ozanı Aşık Şüphani okulumuza teşrif etmişlerdir. Programa sazıyla, sözüyle renk katan değerli halk ozanı Aşık Şüphani ‘ye bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız.

26.03.2024 46

Programda öğrenciler ilimize ait tekerleme ve manileri söylediler. Yöresel tanıtın gününe özel olarak düzenlenen alanda ilimize ait yöresel malzemeler ve yemekler sergilenirken: Bayburt ağzına ait kelimelere yer verildi. Bayburt iline ait eşyalar ile geçmişle geleceği buluşturmamıza destek olan sevgili velilerimize ve programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

26-03-202426-03-202426-03-202426-03-2024