OKULUMUZ “eTWİNNİNG OKULU” ÜNVANI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gururla duyurmak istiyoruz ki, 75. Yıl Anaokulu olarak, 2023-2024 eğitim döneminde eTwinning okul etiketini kazanmaya hak kazandık!

03.04.2024 30

75. Yıl Anaokulu olarak, eTwinning okul etiketini kazanmanın gururunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

eTwinning, Avrupa'nın öğretmenler ve öğrenciler arasında dijital işbirliği ve kültürel bağların geliştirilmesini teşvik eden en büyük çevrimiçi platformdur. Bu etiket, okulların eTwinning projesine aktif katılımını ve yüksek kaliteli işbirlikleri geliştirme çabalarını tanır. 75. Yıl Anaokulu olarak, eTwinning' in sunduğu fırsatları değerlendirmek için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte çalıştık. Öğrencilerimiz, diğer ülkelerden akranlarıyla iletişim kurarak, kültürel farklılıkları keşfetme ve karşılıklı öğrenme fırsatı buldular.

Bu başarı, okulumuz öğretmenlerinin gösterdiği özverili çalışmanın bir sonucudur. Süreçte emeği olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

eTwinning okul etiketi, okulumuzun uluslararası eğitimdeki liderliğini ve yenilikçi yaklaşımını vurgulamaktadır. Bundan sonra da bu başarıyı sürdürmek ve öğrencilerimizin küresel vatandaşlar olarak yetişmelerine katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.