75.Yıl Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek. Okul öncesi eğitim alanının kazanımları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen bilim ile iç içe olmalarını sağlayan, uluslararası projelerle zenginleştirilen programlar oluşturmaktır.

Misyon: Eğitimde amacımız okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak. Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu : 08.00 / 12.30 Öğlen Grubu : 13.00 / 17.30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis imkanı bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Dilimizin Zenginlikleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning

WEB - https://bayburt75yilanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Tuzcuzade Mah. Korkusuz Sk. No75 Merkez / BAYBURT

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Adres - Tuzcuzade Mah. Korkusuz Sk. No75 Merkez / BAYBURT

Ulaşım Okulumuz merkezde yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 km