MY SECOND HOME İS MY SCHOOL eTWİNNİNG PROJESİ

03.10.2023 121

Öğretmenlerimizden Fatma ÖNCÜ nün kurucusu olup ve 3/A sınıfı ile yürütmekte olduğu MY SECOND HOME İS MY SCHOOL( Benim İkinci Evim Okulum) isimli eTwinning projesi, çocukların okula uyumunun kolaylaşması, okulda eğlenceli vakit geçirmesi amaçlamaktadır.

Öğretmenlerimizden Fatma ÖNCÜ’ nün katılımcı olduğu MY SECOND HOME İS MY SCHOOL( Benim İkinci Evim Okulum) isimli eTwinning projesi okulumuz 3A sınıfı ile yürütülecektir. Projeyle birlikte çocukların okula uyumunun kolaylaşması, okulda eğlenceli vakit geçirmesi, özgüvenli ve sorumluluk sahibi çocuklar yetişmesi, çocukların işbirliği içinde hareket edip özgün tasarımlar ortaya koyması hedeflenmektedir. Türk ve yabancı ortakların yer aldığı projenin Eylül-Kasım ayları arasında yürütülmesi planlanmaktadır.